Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Στο σημείο ασθενοφόρο

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Στο σημείο ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Στο σημείο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που οδηγούν προς Λευκωσία έχουν κλείσει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για την μεταφορά τραυματιών στο Νοσοκομείο αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι δεύτερη καραμπόλα σημειώθηκε και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου στο ύψος της Παλώδιας, ενώ ο δρόμος άνοιξε μετά την άφιξη της Αστυνομίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE