Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη- Πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και έφυγε… γαμπρός!

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη- Πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και έφυγε… γαμπρός!

Η λέξη «έκπληξη» σίγουρα δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, o επιχειρηματίας τουρισμού Μανώλης Μανατάκης, είχε ενημερωθεί από την σύζυγό του (με πολιτικό γάμο) Ιουλία Βροντάκη, πως το απόγευμα του Σαββάτου η ίδια θα έκανε την βάφτιση ενός παιδιού στο εκκλησάκι του Χριστού, στις Καλύβες.

Η ίδια θα πήγαινε ως νονά από νωρίς ενώ εκείνος μπορούσε να πάει πιο μετά.

Έτσι ο κ. Μανατάκης ντύθηκε casual με απλό παντελόνι κα πουκάμισο και πήγε στην εκκλησία, όπου τον περίμενε η έκπληξη της… ζωής του. Τον υποδέχθηκε η σύζυγός του ντυμένη νύφη λέγοντάς του: «Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας»!

Μάλιστα του έδωσε και την ανθοδέσμη που ήδη κρατούσε για να της την δώσει, όπως επιτάσσει το έθιμο. Ενώ καλεσμένοι φώναζαν τον ιερέα «για να μην φύγει ο γαμπρός» κάτι για το οποίο φυσικά δεν υπήρχε λόγος.

Έτσι αντί για «βάφτιση» έγινε γάμος και ο «νονός» έφυγε από την εκκλησία ως γαμπρός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE