LIFESTYLE

Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο - Πώς ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή στο παρελθόν

Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο - Πώς ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή στο παρελθόν

Η Σοφία Χατζηπαντελή με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο έχει κάνει εντύπωση με το βιογραφικό της, αλλά κυρίως με την εμφάνισή της. Το ενιαίο φρύδι της τραβάει τα βλέμματα - και δυστυχώς όχι πάντα για καλό.

Το 26χρονο μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Μπορεί στην Ελλάδα να έγινε γνωστή πριν λίγες εβδομάδες, όταν ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του GNTM, ωστόσο στο εξωτερικό κάνει μεγάλη καριέρα και συνεργάζεται με ηχηρούς οίκους όπως Chanel κλπ. Η Σοφία Χατζηπαντελή με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο έχει κάνει εντύπωση με το βιογραφικό της, αλλά κυρίως με την εμφάνισή της. Το ενιαίο φρύδι της τραβάει τα βλέμματα - και δυστυχώς όχι πάντα για καλό.

Το 26χρονο μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.

Η άλλοτε εικόνα της Σοφίας ΧατζηπαντελήΔύο χρόνια μετά, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη στο κανάλι StyleLikeU. Εκεί, οι καλεσμένοι μιλούν για τον εαυτό τους και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα γδύνονται και ξεβάφονται μπροστά στον φακό, μέχρι να μείνουν με τα εσώρουχά τους, στην πιο αυθεντική και ευάλωτη εκδοχή τους.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει αν με νοιάζουν τα βλέμματα. Φυσικά με νοιάζουν, με κοιτάνε όλη την ώρα. Αλλά με κοιτάζουν όλη μου τη ζωή και όχι για τα φρύδια μου. Με κοίταζαν πάντα για το στιλ μου. Πιστεύουν ότι το κάνω για να τραβήξω την προσοχή. Επίσης πιστεύουν ότι έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Πέρασα μια περίοδο που φορούσα γυαλιά ηλίου κάθε μέρα για να κρύψω τα φρύδια μου. Έσκυβα το κεφάλι γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής. Την ίδια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, το έβλεπα και έλεγα “μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κουλ”. Μόλις έβγαινα έξω στον κόσμο, ήταν όλο λάθος. Μου φαινόταν τρελό που άλλαζα έτσι γνώμη και αγαπούσα και μετά μισούσα τον εαυτό μου εξαιτίας όλων των άλλων.»

«Όσο πιο πυκνά γίνονταν τα φρύδια μου, τόσο περισσότερο τα αγαπούσα.»
«Με κοιτάνε περίεργα κάθε μέρα. Και δέχομαι και πολλά αρνητικά σχόλια online. Πολύ μίσος online. Αν υπάρχει όμως ένα κακό σχόλιο, έχω έναν στρατό ανθρώπων που με υποστηρίζει[…] Μας έχουν πει να κάνουμε κάποια πράγματα. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία, κάνε αυτό. Και μετά λες “μα γιατί να το κάνω;”», λέει η Σοφία Χατζηπαντελή με αφοπλιστική σιγουριά.

Επίσης, στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μπορεί κανείς να βρει φωτογραφίες από την ζωή της, από τους γονείς της (δείτε εδώ πόσο μοιάζει στην μαμά της) αλλά και πριν αποκτήσει την τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top