«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

«Άκουσε» την ποινή του 50χρονος - Κρατούσε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα 50χρονο σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, σε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις  μήνες από σήμερα.

Ο 50χρονος είχε εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο 18/6/2022, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 139μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση, με ένδειξη 118μg% αντί 22μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE