Με τρία σημεία απαντάει ο ΔΗΣΥ στο ΔΗΚΟ - «Η υποψηφιότητα Αβέρωφ δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία»

Με τρία σημεία απαντάει ο ΔΗΣΥ στο ΔΗΚΟ - «Η υποψηφιότητα Αβέρωφ δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία»

«Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε πολιτικά» απαντάει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στο ΔΗΚΟ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Πρώτον, η υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν χρειάζεται καμία αιτιολογία.

Δεύτερον, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν απαρνήθηκε ποτέ τη βοήθεια που έχουν προσφέρει κόμματα της αντιπολίτευσης και δη το ΔΗΚΟ για ψήφιση κρίσιμων νομοσχεδίων. Την ίδια ώρα ούτε το ΔΗΚΟ πρέπει να ξεχνά ότι είναι το πρώτο και μοναδικό κόμμα που άφησε τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό.

Κι αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Προέδρος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Τρίτο και τελευταίο, αν το γεγονός ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου προκαλεί εκνευρισμό στο ΔΗΚΟ είτε επειδή λέει αλήθειες ή επειδή βρίσκονται σε αδιέξοδο λόγω των δικών τους επιλογών ενόψει των Προεδρικών, είναι δικό τους θέμα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε πολιτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE