Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ, από την συμβολή της με την οδό Ορφέως μέχρι την οδό 16ης Ιουνίου, στο Δήμο Λεμεσού.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE