ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό στο Σπίτι του Παιδιού ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό στο Σπίτι του Παιδιού ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Το Σπίτι του παιδιού στη Λευκωσία του οργανισμού «Hope for Children» CRC Policy Center επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Άντρια Νεοκλέους παρουσίασε τις καινοτόμες υπηρεσίες, τις δράσεις και το μοντέλο λειτουργίας που εφαρμόζει το Σπίτι του Παιδιού. Στη συνάντηση παρούσες ήταν η επαρχιακή Διευθύντρια και λειτουργοί από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, οι οποίες υποστήριξαν με θέρμη το συνεταιριστικό μοντέλο συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την επιτυχή λειτουργία του έργου. Ειδική αναφορά έγινε στην κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου και τη δική της προσωπική συμβολή καθώς και του Υπουργείου της, στη δημιουργία του Σπιτιού του Παιδιού.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνεχάρη τη διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού, τονίζοντας την πίστη του στην επωφελή σχέση που έχουν οι συνεργασίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα για βελτιστοποίηση του ελέγχου, βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και μετριασμού του κόστους. Ο κ. Νεοφύτου και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του οικήματος, συζητώντας για τους τρόπους περαιτέρω στήριξης και ενίσχυσης της δράσης και του έργου του Οργανισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top