LIFESTYLE

Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από την φούστα του Σάκη Ρουβά

Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από την φούστα του Σάκη Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε ο Ηλίας Ψινάκης με το τηλεοπτικό Γηροκομείο, τη νύχτα της Τρίτης, φιλοξενώντας την Πέγκυ Ζηνα στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, μιλώντας με την αγαπημένη του φίλη αναφέρθηκε στην περιβόητη φούστα που είχε ράψει ο Valentino για τον Σάκη Ρουβά ενώ πρόδωσε και την επεισοδιακή άφιξη του γνωστού σχεδιαστή για την πρεμιέρα του καλλιτέχνη.

Ειδικότερα, στο ανατρεπτικό late night του Μεγάλου Καναλιού, ο Ηλίας Ψινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές. Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, «θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα». Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. «Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα» του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ..α τύπου «εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα». Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο».

 

«Γιατί έπρεπε να είναι τότε ο Valentino στην πρεμιέρα και μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών; Γιατί φαντάσου να έβγαινε στη σκηνή με φούστα ο προδότης και όλα αυτά που έλεγαν τότε και να μην ήταν εδώ ο Valentino! Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν» συμπλήρωσε, με το χαρακτηριστικό του στιλ, ο Ηλίας Ψινάκης προς την Πέγκυ Ζήνα στο τηλεοπτικό του Γηροκομείο στο MEGA.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top