Αναχώρησε για Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Αναχώρησε για Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησε σήμερα για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Ιουνίου. 

Στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περιλαμβάνονται το Ουκρανικό, οικονομικά θέματα και η διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης.

Στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με Ευρωπαίους αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και να συζητήσει μαζί τους θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις νέες προκλήσεις και απειλές της Τουρκίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Κυριάκος Κούσιος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.