Σύλληψη 41χρονου: Τον τσάκωσαν με κλοπιμαία

Σύλληψη 41χρονου:  Τον τσάκωσαν με κλοπιμαία

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κλοπή εξαρτημάτων από αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε μηχανουργείο στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψής του, εντοπίστηκε χθες αυτοκίνητο (με υπεύθυνο οδηγό τον 41χρονο), εντός του οποίου ανευρέθηκε κλοπιμαία περιουσία (εξαρτήματα που κλάπηκαν από το πιο πάνω αυτοκίνητο), για την οποία ο συλληφθείς, δεν ήταν σε θέση να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE