Οι αλυσοδεμένοι που ήταν μέσα σε κλουβιά χθες στο Προεδρικό παρέδωσαν ψήφισμα στον ΠτΔ (ΦΩΤΟ)

Οι αλυσοδεμένοι που ήταν μέσα σε κλουβιά χθες στο Προεδρικό παρέδωσαν ψήφισμα στον ΠτΔ (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 01 Ιουλίου, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στις 6:00 το απόγευμα.

Εκεί βρέθηκαν όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις (εκτός μιας) και ακολουθώντας τη διαμαρτυρία που έκαναν φιλόζωοι σε άλλες χώρες, παρουσίασαν την κακοποίηση των ζώων μέσω ανθρώπων. Δέθηκαν δηλαδή με αλυσίδες, μπήκαν σε κλουβιά, λούστηκαν με αίματα και προσποιήθηκαν σφαγμένους ανθρώπους, μπήκαν σε καλάθους σκουπιδιών κ.ο.κ. 

Η εκδήλωση αυτή πέρασε ποικίλα μηνύματα, αυτά όμως που κυριάρχησαν ήταν αφενός ότι η εικόνα αυτή δεν αρέσει σε κανέναν και αφετέρου ότι χρειάζεται εκσυγχρονισμό το όλο σύστημα. 

Οι διαμαρτυρόμενοι εν τέλει, κατέθεσαν και υπόμνημα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, με πρώτο και κυριότερο αίτημα, τη διαχρονική θέση των φιλόζωων για τη δημιουργία Αστυνομίας ζώων. 

Δείτε το υπόμνημα το οποίο κατατέθηκε χθες: 

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό. 

Διαβάστε ΕΔΩ το χθεσινό σχετικό ρεπορτάζ  

Δήμος Κουγιούντας      

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.