Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας – «Ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες…δεν υπήρχαν κλίνες»  

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας – «Ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες…δεν υπήρχαν κλίνες»   

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα (24/06) οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, λόγω της υπερπληρότητας και της υποστελέχωσης του νοσηλευτηρίου, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών αναφέρεται ότι «η σημερινή στάση πραγματοποιείται μετά το ψεσινό περιστατικό στο οποίο ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες γιατί δεν υπήρχαν κλίνες».

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE