ΔΙΕΘΝΗ

Τέρμα μόνο στο Mr and Mrs: Η United Airlines έγινε η πρώτη εταιρεία με την επιλογή non binary στις κρατήσεις εισιτηρίων

Τέρμα μόνο στο Mr and Mrs: Η United Airlines έγινε η πρώτη εταιρεία με την επιλογή non binary στις κρατήσεις εισιτηρίων

Η United Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει επιλογές non binary για κρατήσεις εισιτηρίων, ώστε οι πελάτες να μπορούν να πετούν με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν.

Παράλληλα, η United Airlines έγινε η επίσημη αεροπορική εταιρεία για το Pride του Λονδίνου με τους υπαλλήλους της να ετοιμάζονται να παρελάσουν με τo δικό τους πολύχρωμο άρμα για να στηρίξουν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στις 2 Ιουλίου.

Η εταιρεία υπερηφανεύεται για μια «διαφορετική ομάδα εργαζομένων σε όλο τον κόσμο και πιστεύει στην ισότητα για όλους» είπε ο επικεφαλής της εταιρείας Ziv Russell ενώ συμπλήρωσε πως η United Airlines είναι «περήφανη» που συμμετέχει στην γιορτή του Pride.

«Και ξέρω ότι όλοι οι υπάλληλοί μας που λαμβάνουν μέρος στις εκδηλώσεις θα έχουν μία συναρπαστική μέρα, καθώς όλοι μαζί κυματίζουμε την σημαία της United με υπερηφάνεια» πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του Pride στο Λονδίνο Haven Thorn, δήλωσε πως «Το Pride ιδρύθηκε με βάση την διαφορετικότητα, την συμπερίληψη και το καλό πνεύμα, και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που θα βρεθεί πλάι μας και η United Airlines, σηματοδοτώντας τα 50 χρόνια Pride φέτος».

«Μετά από τόσο καιρό χαιρόμαστε που υποδεχόμαστε τους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, για να λάβουν μέρος στην ιστορική παρέλαση του Pride στις 2 Ιουλίου, καθώς αναμένουμε πάνω από 1,5 εκατ. επισκέπτες στην πόλη σε μία διοργάνωση που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη, πιο απαιτητική Pride διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι».

Το φετινό Pride του Λονδίνου συμπληρώνει 50 χρόνια, από εκείνη την πρώτη πορεία υπερηφάνειας του 1972.

Θα ξεκινήσει από το Hyde Park Corner και θα καταλήξει στο Whitehall. Η παρέλαση θα περάσει μπροστά από ιστορικά σημεία για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων της πλατείας Τραφάλγκαρ όπου κατέληξε η ιστορική παρέλαση του 1972.

«Επί 50 χρόνια, το Pride έχει γίνει μία ορατή πολιτιστική διαμαρτυρία που φέρνει κοντά την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τους συμμάχους της» δήλωσε ο Christopher Joell-Deshields, εκτελεστικός διευθυντής του Pride του Λονδίνου.

«Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τους ακτιβιστές που ήταν γενναίοι αρκετά ώστε να κάνουν coming out το 1972, να παρελάσουν για την απελευθέρωσή τους και χαράξουν τον δρόμο για όλα εκείνα τα δικαιώματα που απολαμβάνουμε σήμερα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top