Νεαρός έκανε… σερφ πάνω σε βαγόνι τρένου στη Νέα Υόρκη και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι

Νεαρός έκανε… σερφ πάνω σε βαγόνι τρένου στη Νέα Υόρκη και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι

Eνα επικίνδυνο παιχνίδι συνηθίζουν να κάνουν νεαροί στη Νέα Υόρκη, ανεβαίνοντας στην οροφή των τρένων για να κάνουν… σερφ και επικίνδυνα ακροβατικά. Αυτό το «σπορ» παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν 15χρονος, ο οποίος χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του το απόγευμα της Πέμπτης (23/6).

Σύμφωνα με την Newyorkpost οι αστυνομικοί βρήκαν τον έφηβο αναίσθητο και να υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.


Οι Αρχές πιστεύουν ότι το αγόρι είχε ανέβει στην κορυφή του τρένου και χτύπησε το κεφάλι του πάνω σε κάποιο αντικείμενο.

Δραματικές εικόνες δείχνουν τους αστυνομικούς και τους τραυματιοφορείς να σηκώνουν τον έφηβο από την οροφή του βαγονιού του τρένου και να τον ξαπλώνουν στην πλατφόρμα του μετρό.


Το κεφάλι του εφήβου αιμορραγούσε έντονα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τραγικό ατύχημα του αγοριού είναι το δεύτερο μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, το οποίο προκλήθηκε από το επικίνδυνο παιχνίδι.

Δείτε το επικίνδυνο παιχνίδι με το… σερφ στην οροφή των τρένων της Νέας Υόρκης

Πηγη: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE