ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τη ζωή του ο Βασίλης - Ενας απο τους δυο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τη ζωή του ο Βασίλης - Ενας απο τους δυο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας

Έχασε τη ζωή του , ο 22χρονος Βασίλης, ένας απο τους δυο επιβαινοντες στη μοτοσικλέτα στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό.

Ακόμα ένας νέος χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Κάτω απο συνθήκες που διερευνώνονται, γύρω στις 6.35 σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να επιχειρούσε στροφή στα δεξιά και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που κινείτο στην περιοχή με δυο νεαρά πρόσωπα.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο και το δεύτερο επιβαίνοντα και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου. Το δεύτερο πρόσωπο κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σε δηλώσεις του, εκπρόσωπος της Αστυνομίας κος Αιμίλιος Κκαφάς ανέφερε πως, «δυστυχώς σήμερα είχαμε ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό κατά το οποίο ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του. Συγκεκριμένα, όχημα που οδηγείτο από νεαρή κοπέλα, στην προσπάθεια της να εισέλθει σε πάροδο φέρεται να ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγείτο εξ αντιθέτου με επιβάτες οδηγό και συνεπιβάτη δεύτερο πρόσωπο με αποτέλεσμα να επέλθει σύγκρουση μεταξύ τους»

Οπως ανέφερε ο κ.Κκαφάς «εκ πρώτης όψεως και από κάποιες μαρτυρίες, χωρίς να είναι βέβαιο, φαίνεται ότι οι δύο επιβαίνοντες τις μοτοσικλέτας να μην φορούσαν προστατευτικά κράνη. Η σύγκρουση, φαίνεται και από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο ενεχόμενα οχήματα, να ήταν αρκετά δυνατή προς βίαιη, αλλά θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταχύτητά τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE