Βαλάντης: Δημόσια παραδοχή - «Ήμουν ερωτευμένος με την Κατερίνα Στανίση»

Βαλάντης: Δημόσια παραδοχή - «Ήμουν ερωτευμένος με την Κατερίνα Στανίση»

Η Κατερίνα Στανίση ρωτήθηκε από τη Δέσποινα Βανδή στο Chart Show ποιο πιστεύει πως είναι το πιο ερωτικό της τραγούδι και τότε εκείνη είπε ότι μάλλον ήταν το "Μυστικέ μου έρωτα" για το οποίο όταν βγήκε, είχαν χάσει το λογαριασμό όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς είχε πουλήσει πολλές χιλιάδες αντίτυπα.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια ο κόσμος είχε μάθει το συγκεκριμένο τραγούδι από τα μαγαζιά που τραγουδούσε, πολύ πριν αυτό κυκλοφορήσει σε δίσκο.

Τότε τον λόγο πήρε ο Βαλάντης που βρισκόταν στην παρέα λέγοντας πως υπήρξε εποχή, τότε που η Κατερίνα Στανίση συνεργαζόταν με τον Γιώργο Νταλάρα που την είχε ερωτευτεί.

Όπως είπε ο τραγουδιστής, τότε ήταν 16 χρονών και την είχε ερωτευτεί για το τραγούδι "Αδυναμίες" που τραγουδούσε εκείνη την εποχή.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE