Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Μπουρλά: Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα

Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα, εκτίμησε ο επικεφαλής της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ισραηλινή κρατική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουρλά, ανέφερε ότι «θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό για πολύ καιρό ακόμα». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «ο κορωνοϊός πλέον θα αντιμετωπίζεται με τη χρήση εμβολίων και φαρμάκων».

Είπε επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του νέου εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού για τα μωρά ανέρχεται στο 80%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι η υπόθεση που εξετάζεται κατόπιν καταγγελιών του κ. Δρουσιώτη, διερευνάται με απόλυτη σοβαρότητα, πλήρη επαγγελματισμό και αυστηρή προσήλωση στις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, στη βάση των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE