ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονίζει η μητέρα του 10χρονου Σταύρου - «Το παιδί μου πέθανε και λέει ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο; Ο γιατρός το σκότωσε γιατί είχε εγωισμό»

Συγκλονίζει η μητέρα του 10χρονου Σταύρου - «Το παιδί μου πέθανε και λέει ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο; Ο γιατρός το σκότωσε γιατί είχε εγωισμό»

«Τι δικαιοσύνη είναι αυτή; Το παιδί μου εμένα πέθανε και λέει ότι έχει λευκό ποινικό; Τι πάει να πει αυτό; Σκότωσε το παιδί μου γιατί είχε εγωισμό».

Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια σχολίασε την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η μητέρα του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή.

Η Μαρία Γιωργαλλή μίλησε στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο» για τον γιο της που χάθηκε τόσο άδικα τον Μάιο του 2018.

«Όταν του είπα θέλω αξονικό, μου είπε… τι νομίζεις κυρία, όποιος πέσει εμείς κάνουμε αξονικό; Εμείς υποφέρουμε κάθε μέρα. Η ζωή μας καταστράφηκε. Μου είπε συγγνώμη και του είπα ότι είναι πολύ αργά τώρα. Πλέον το παιδί μου ξέρω πού είναι, μια μέρα θα βρεθώ μαζί του. Αλλά να μην χαθεί άλλος κόσμος άδικα. Είμαι ικανοποιημένη από την έφεση του Γενικού Εισαγγελέα, ελπίζω για θετική κατάληξη σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Ιουνίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τρία χρόνια αναστολή, στον Δρ Ηρακλή Παντελιδάκη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο τον Μάιο του 2018, του μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όταν ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα την ώρα της γυμναστικής στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού όπου φοιτούσε, έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι.

Αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, απολύθηκε ενώ λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα του μετέφερε τον δεκάχρονο πίσω στο Νοσοκομείο, αφού είχε πόνους στο κεφάλι.

Ο 10χρονος είχε μεταφερθεί ακολούθως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου απεβίωσε στο χειρουργείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top