Πήγε σε ξενοδοχείο να χαλαρώσει και τα έκανε όλα «γυαλιά καρφιά» – Συνελήφθη ο 31χρονος

Πήγε σε ξενοδοχείο να χαλαρώσει και τα έκανε όλα «γυαλιά καρφιά» – Συνελήφθη ο 31χρονος

Στη σύλληψη 31χρονου προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος από τη Λεμεσό, μετέβη σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου και παρέμεινε μεταξύ 25 και 26 Ιουνίου.

Ο υπεύθυνος της υποδοχής του ξενοδοχείου, κατήγγειλε τον 31χρονο, αφού προκάλεσε ζημιές μέσα στο δωμάτιο στο οποίο διέμενε, με την αξία των ζημιών που προκάλεσε, να είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου παραδέχθηκε ότι προκάλεσε ζημιές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE