Σκανάρουν περιπτώσεις για ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ

Σκανάρουν περιπτώσεις για ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ

Η ομάδα προγραμματισμού της Ανόρθωσης κινείται για απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα ταιριάζουν στο νέο αγωνιστικό προφίλ που θέλει να εφαρμόσει ο Ντάρκο Μίλανιτς.

Η Κυρία της νέας σεζόν θα αγωνίζεται με σύστημα 4-2-3-1 ή 4-3-3 με τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του να σκανάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα έχουν το πακέτο για να δώσουν... περιεχόμενο στο πλάνο της νέας σεζόν.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE