«Μαύρη» Δευτέρα για την Ουκρανία - Ακραία επιθετικότητα από τη Μόσχα με τρεις σφοδρές επιθέσεις κατά αμάχων

«Μαύρη» Δευτέρα για την Ουκρανία - Ακραία επιθετικότητα από τη Μόσχα με τρεις σφοδρές επιθέσεις κατά αμάχων

Τουλάχιστον οκτώ Ουκρανοί άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 21 τραυματίστηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό σήμερα, την ώρα που μάζευαν νερό στο Λισιτσάνσκ (ανατολικά), τη δίδυμη πόλη του Σεβεροντονέτσκ που κατέκτησαν πρόσφατα οι δυνάμεις της Μόσχας, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης.

"Οι Ρώσοι πυροβόλησαν εναντίον ενός πλήθους ανθρώπων με πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών, καθώς οι άμαχοι μάζευαν νερό από μια δεξαμενή. Οκτώ κάτοικοι σκοτώθηκαν, 21 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο", ανακοίνωσε στο Telegram ο Σέρχιι Γκαϊντάι, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Λουχάνσκ.


Το Λισιτσάνσκ είναι η τελευταία μεγάλη πόλη που έχει απομείνει για να πέσει στα χέρια των Ρώσων στην περιφέρεια Λουχάνσκ, μια από τις δύο επαρχίες της λεκάνης του Ντονμπάς, όπως αποκαλείται η βιομηχανική ανατολική Ουκρανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE