Απειλεί με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα

Απειλεί με κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα

Με κλείσιμο των πρατηρίων βενζίνης των μελών του απειλεί ο «σύνδεσμος» πρατηριούχων στα κατεχόμενα μετά και την απόφαση των προμηθευτών πετρελαιοειδών να μειώσουν το χρονικό περιθώριο αποπληρωμής.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης στα κατεχόμενα αρνήθηκαν να αγοράσουν αποθέματα από την εταιρεία K-Pet με αποτέλεσμα η εν λόγω εταιρεία να συμπεριφερθεί εκδικητικά δημιουργώντας πρόβλημα στον τρόπο αγοράς πετρελαιοειδών.

Σε χθεσινή συνάντηση πρατηριούχων της εταιρείας K-Pet αναφέρθηκε ότι η αποπληρωμή της αγοράς πετρελαιοειδών θα μειωθεί από 21 ημέρες σε 7 ημέρες.

Αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση όπως ληφθούν μέτρα συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος πρατηρίων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE