ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο κλοιός σφίγγει, η ψυχολογία πέφτει… – Έχει έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις μέσα στη φυλακή

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο κλοιός σφίγγει, η ψυχολογία πέφτει… – Έχει έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις μέσα στη φυλακή

αμία επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού δεν έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς για λόγους ασφαλείας κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει στο κελί που τοποθετήθηκε αρχικά, μακριά από τα υπόλοιπα, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προαυλίζεται μόνη της.

Ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι την έχει δει πολλές φορές να «σπάει», ενώ πηγές του Newsbeast από τις φυλακές αναφέρουν ότι η 33χρονη έχει έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις.


Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός στο ότι όσο περνούν οι εβδομάδες, τόσο περισσότερο συνειδητοποιεί ότι η Δικαιοσύνη συγκεντρώνει σε βάρος της σημαντικά στοιχεία, όχι μόνο για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (για τον οποίο έχει κριθεί προφυλακιστέα) αλλά και για τα άλλα δύο της παιδιά (σ.σ. τη Μαλένα και την Ίριδα).

«Η Ρούλα από την πρώτη στιγμή δηλώνει ότι δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά της. Η πρώτη κουβέντα που μου είπε και έχει πει επανειλημμένως είναι ότι “προσπαθούν να μου φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών”», επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία ο συνήγορος υπεράσπισης της. Την ίδια ώρα, οι ίδιες πηγές, θέλουν την 33χρονη να είναι ιδιαίτερα χολωμένη από τη στάση που κράτησε απέναντι της ο εν διαστάσει σύζυγος της, Μάνος Δασκαλάκης.

Αναφορικά με τη σημερινή κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση, το χαρτί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών παρέλαβε η ίδια, ζητώντας και λαμβάνοντας προθεσμία μέχρι τις 8 Ιουλίου (σ.σ. έχει δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον χρονικό διάστημα) προκειμένου να ετοιμάσει τις γραπτές εξηγήσεις της. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια εύρεσης τεχνικού συμβούλου – πραγματογνώμονα, που θα ενισχύσει την υπερασπιστική της γραμμή.

Πάντως, τόσο για την Ασφάλεια Αττικής όσο και για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είναι η μοναδική ύποπτη για τους ασφυκτικούς θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών.

Πηγη: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top