Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 14χρονο κορίτσι που έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού του

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 14χρονο κορίτσι που έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού του

Χτύπησε στο κεφάλι - Νοσηλεύτηκε για 4,5 μήνες όμως δεν τα καταφερε και άφησε χθες την τελευταία του πνοή.

Την απόλυτη τραγωδία βιώνει μία οικογένεια στη Νέα Ιωνία Βόλου, η οποία έχασε το μόλις 14 ετών κορίτσι του, ύστερα από ατύχημα που είχε στο μπάνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «TheNewspaper», η 14χρονη κοπέλα έκανε μπάνιο, όταν έπεσε στη μπανιέρα και χτύπησε στο κεφάλι. Το δυστύχημα σημειώθηκε πριν από 4,5 μήνες στο σπίτι της στο Αλιβέρι Ν. Ιωνίας.

Το άτυχο κορίτσι νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 10.30 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE