Άνδρας προσπάθησε να πνίξει το μωρό του στο κέντρο της Αθήνας!

Άνδρας προσπάθησε να πνίξει το μωρό του στο κέντρο της Αθήνας!

Διερχόμενοι πολίτες πρόλαβαν να το σώσουν την τελευταία στιγμή - Συνελήφθη ο δράστης και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομονοίας

Σοκάρει το βίντεο με έναν άνδρα που προσπαθεί να πνίξει το παιδί του σε δρόμο του κέντρου της Αθήνας!

Διερχόμενοι πολίτες όμως πρόλαβαν να σώσουν την τελευταία στιγμή το αγοράκι από τα χέρια του.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που προέβαλλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας γυμνόστηθος άνδρας κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί. Με μια αστραπιαία κίνηση «κλείδωσε» το σωματάκι του με το ένα του χέρι, ενώ με το άλλο προσπάθησε να το πνίξει, φράζοντας το στόμα του με το χέρι.

Μια γυναίκα που αντιλήφθηκε τι πάει να κάνει, προσπάθησε να τραβήξει το παιδί, ενώ η μητέρα του έτρεξε σε κατάσταση αλλοφροσύνης να το σώσει. Ο πατέρας του, όμως, την έσπρωξε με δύναμη.

Ακολούθησε μάχη, με τη μητέρα του αγοριού να προσπαθεί να του αποσπάσει το παιδί. Ένας ακόμη άνδρας έτρεξε να βοηθήσει και τελικά κατάφεραν να σώσουν το παιδί.

Οι περαστικοί κατάφεραν να ακινητοποιιήσουν τον πατέρα και λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Δείτε το βίντεο εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE