Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 21χρονος Αλέξανδρος

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 21χρονος Αλέξανδρος

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, 21 ετών, από τη Λάρνακα.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.30π.μ., στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Αλεξάνδρου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου. Μετά την πρώτη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 21χρονου, συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο, που κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως, αφού προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Τραυματισμένος ο 21χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.