Ζευγάρι βγήκε για βραδινό περπάτημα στον Ακάμα και χάθηκαν - Τους εντόπισαν τα ξημερώματα σε χαράδρα

Ζευγάρι βγήκε για βραδινό περπάτημα στον Ακάμα και χάθηκαν - Τους εντόπισαν τα ξημερώματα σε χαράδρα

Εντοπίστηκε ζεύγος που είχε χαθεί σε δύσβατη περιοχή του Ακάμα και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, τη Λοχία Ελένη Κωνσταντίνου, γύρω στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε πληροφορία στο σταθμό της Πόλης Χρυσοχούς ότι ζεύγος Ρώσων τουριστών μετέβηκε με όχημα ενοικιάσεως στα Λουτρά της Αφροδίτης για περπάτημα .

Το ζεύγος σε κάποια στιγμή έχασε τον προσανατολισμό του. Άμεσα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μαζί με εθελοντές μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις και γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα το ζεύγος  των περιηγητών  εντοπίστησε σε δύσβατη περιοχή μέσα σε χαράδρα στο έδαφος Ακάμα.

Όπως διαφάνηκε και οι δύο ήταν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο όχημα τους με την βοήθεια των μελών της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE