«Ραγίζουν» καρδιές τα μηνύματα για τον 21χρονο Αλέξανδρο – «Έφυες γλίορα…θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»

«Ραγίζουν» καρδιές τα μηνύματα για τον 21χρονο Αλέξανδρο – «Έφυες γλίορα…θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 21χρονου Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, ο οποίος «έσβησε» το βράδυ του Σαββάτου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε από την οδική σύγκρουση που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τόσο φίλους και συγγενείς όσο και ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία.

Τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ραγίζουν» καρδιές, εκφράζοντας τον πόνο των φίλων και συγγενών για τον άδικο χαμό του 21χρονου.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE