Πλαφόν στις τιμές των self-test από αύριο Δευτέρα (04/07) - Ποια η ανώτατη τιμή; - Όλες οι πληροφορίες

Πλαφόν στις τιμές των self-test από αύριο Δευτέρα (04/07) - Ποια η ανώτατη τιμή; - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει πως μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, η ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία συσκευασιών του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) για τη νόσο COVID-19 καθορίζεται σε €1,70.

Υπενθυμίζεται ότι η ανώτατη τιμή πώλησης της συσκευασίας των 5 τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) είναι στα 6 ευρώ.

Τονίζεται ότι απαγορεύεται η ξεχωριστή πώληση τεστ αυτοδιάγνωσης που αποτελούν μέρος μεγαλύτερης συσκευασίας.

  • Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους πολίτες, καθώς τα αναλώσιμα θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε εργοστασιακή συσκευασία, και όχι να παραχωρούνται ξεχωριστά.
  • Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν παράπονα και καταγγελίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eudcc.testing@moh.gov.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE