Πλαφόν στις τιμές των self-test από αύριο Δευτέρα (04/07) - Ποια η ανώτατη τιμή; - Όλες οι πληροφορίες

Πλαφόν στις τιμές των self-test από αύριο Δευτέρα (04/07) - Ποια η ανώτατη τιμή; - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει πως μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, η ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία συσκευασιών του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) για τη νόσο COVID-19 καθορίζεται σε €1,70.

Υπενθυμίζεται ότι η ανώτατη τιμή πώλησης της συσκευασίας των 5 τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) είναι στα 6 ευρώ.

Τονίζεται ότι απαγορεύεται η ξεχωριστή πώληση τεστ αυτοδιάγνωσης που αποτελούν μέρος μεγαλύτερης συσκευασίας.

  • Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους πολίτες, καθώς τα αναλώσιμα θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε εργοστασιακή συσκευασία, και όχι να παραχωρούνται ξεχωριστά.
  • Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν παράπονα και καταγγελίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eudcc.testing@moh.gov.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE