Πλαφόν στις τιμές των self-test από αύριο Δευτέρα (04/07) - Ποια η ανώτατη τιμή; - Όλες οι πληροφορίες

Πλαφόν στις τιμές των self-test από αύριο Δευτέρα (04/07) - Ποια η ανώτατη τιμή; - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει πως μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, η ανώτατη τιμή πώλησης στα φαρμακεία συσκευασιών του ενός τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) για τη νόσο COVID-19 καθορίζεται σε €1,70.

Υπενθυμίζεται ότι η ανώτατη τιμή πώλησης της συσκευασίας των 5 τεστ αυτοδιάγνωσης (self-test) είναι στα 6 ευρώ.

Τονίζεται ότι απαγορεύεται η ξεχωριστή πώληση τεστ αυτοδιάγνωσης που αποτελούν μέρος μεγαλύτερης συσκευασίας.

  • Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους πολίτες, καθώς τα αναλώσιμα θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε εργοστασιακή συσκευασία, και όχι να παραχωρούνται ξεχωριστά.
  • Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν παράπονα και καταγγελίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eudcc.testing@moh.gov.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE