Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη – Φόβοι για νεκρούς – Σύλληψη ενός ατόμου

Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη – Φόβοι για νεκρούς – Σύλληψη ενός ατόμου

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός προσώπου που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία για τα κίνητρα του δράστη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο Fields, στη συνοικία Άμαγκερ, αφού, λίγο νωρίτερα, σημειώθηκαν πυροβολισμοί και

Όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, περίπου 100 άνθρωποι έτρεξαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE