Έξι νεκροί και 15 τραυματίες στην πόλη Σλοβιάνσκ - Σφοδρό βομβαρδισμό ρουκετών

Έξι νεκροί και 15 τραυματίες στην πόλη Σλοβιάνσκ - Σφοδρό βομβαρδισμό ρουκετών

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Σλοβιάνσκ, αφού η πόλη που βρίσκεται στα ανατολικά της Ουκρανίας, δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από ρωσικούς πολλαπλούς εκτοξευτές, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Η επίθεση αυτή, ήταν χειρότερη που δέχθηκε πρόσφατα η πόλη και προκάλεσε περίπου 15 πυρκαγιές στο Σλοβιάνσκ, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων στη βιομηχανική περιοχή του Ντονμπάς, την οποία προσπαθεί να καταλάβει η Ρωσία όπως έγραψε στο Telegram, ο δήμαρχος της πόλης Βαντίμ Λιάχ.

Η εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης στο Ντονέτσκ Τετιάνα Ινατσένκο δήλωσε σε δημόσια ουκρανικά ΜΜΕ ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE