Έξι νεκροί και 15 τραυματίες στην πόλη Σλοβιάνσκ - Σφοδρό βομβαρδισμό ρουκετών

Έξι νεκροί και 15 τραυματίες στην πόλη Σλοβιάνσκ - Σφοδρό βομβαρδισμό ρουκετών

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Σλοβιάνσκ, αφού η πόλη που βρίσκεται στα ανατολικά της Ουκρανίας, δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από ρωσικούς πολλαπλούς εκτοξευτές, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Η επίθεση αυτή, ήταν χειρότερη που δέχθηκε πρόσφατα η πόλη και προκάλεσε περίπου 15 πυρκαγιές στο Σλοβιάνσκ, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων στη βιομηχανική περιοχή του Ντονμπάς, την οποία προσπαθεί να καταλάβει η Ρωσία όπως έγραψε στο Telegram, ο δήμαρχος της πόλης Βαντίμ Λιάχ.

Η εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης στο Ντονέτσκ Τετιάνα Ινατσένκο δήλωσε σε δημόσια ουκρανικά ΜΜΕ ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE