Στα «σκαλιά» του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος – Πότε αναμένεται να «κλειδώσει»;

Στα «σκαλιά» του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος – Πότε αναμένεται να «κλειδώσει»;

Στα σκαλιά του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος μισθός.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή ΟΕΒ, Μιχάλη Αντωνίου, ο κατώτατος μισθός θα συζητηθεί αύριο στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 9:30 το πρωί.

Τη σύσκεψη θα προεδρεύει ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εργασίας και οι οργανώσεις ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ.

Όσο αφορά το ύψος του κατώτατου μισθού ο κύριος Αντωνίου ανέφερε στο ThemaOnline, πως δεν έχει κλειδώσει κάτι μέχρι στιγμής.

«Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση στην οικονομία, δεν είναι κατάλληλη στιγμή πιστεύω για να εφαρμοστεί ο κατώτατος», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ακρίβεια θα παίξει ρόλο στη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό αφού είναι κάτι που επηρεάζει τις τσέπες όλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE