Στα «σκαλιά» του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος – Πότε αναμένεται να «κλειδώσει»;

Στα «σκαλιά» του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος – Πότε αναμένεται να «κλειδώσει»;

Στα σκαλιά του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος μισθός.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή ΟΕΒ, Μιχάλη Αντωνίου, ο κατώτατος μισθός θα συζητηθεί αύριο στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 9:30 το πρωί.

Τη σύσκεψη θα προεδρεύει ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εργασίας και οι οργανώσεις ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ.

Όσο αφορά το ύψος του κατώτατου μισθού ο κύριος Αντωνίου ανέφερε στο ThemaOnline, πως δεν έχει κλειδώσει κάτι μέχρι στιγμής.

«Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση στην οικονομία, δεν είναι κατάλληλη στιγμή πιστεύω για να εφαρμοστεί ο κατώτατος», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ακρίβεια θα παίξει ρόλο στη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό αφού είναι κάτι που επηρεάζει τις τσέπες όλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE