ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα «σκαλιά» του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος – Πότε αναμένεται να «κλειδώσει»;

Στα «σκαλιά» του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος – Πότε αναμένεται να «κλειδώσει»;

Στα σκαλιά του Προεδρικού αύριο (05/07) ο κατώτατος μισθός.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή ΟΕΒ, Μιχάλη Αντωνίου, ο κατώτατος μισθός θα συζητηθεί αύριο στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 9:30 το πρωί.

Τη σύσκεψη θα προεδρεύει ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εργασίας και οι οργανώσεις ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ.

Όσο αφορά το ύψος του κατώτατου μισθού ο κύριος Αντωνίου ανέφερε στο ThemaOnline, πως δεν έχει κλειδώσει κάτι μέχρι στιγμής.

«Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση στην οικονομία, δεν είναι κατάλληλη στιγμή πιστεύω για να εφαρμοστεί ο κατώτατος», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ακρίβεια θα παίξει ρόλο στη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό αφού είναι κάτι που επηρεάζει τις τσέπες όλων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top