ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στον Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ – «Τον παροτρύνουμε να μελετήσει τις προτάσεις του Αβέρωφ και να έρθει να τις συζητήσουμε»

Απαντά στον Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ – «Τον παροτρύνουμε να μελετήσει τις προτάσεις του Αβέρωφ και να έρθει να τις συζητήσουμε»

Απάντηση στις δηλώσεις του Ανδρέα Μαυρογιάννη έδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα, Τρίτη (5/7).

Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ, «μετά την ανακοίνωση - σύνθημα του ΑΚΕΛ ακολουθεί και ο υποψήφιος του με παρόμοιου ύφους ανακοίνωση», προσθέτοντας ότι, «υποπίπτει, δυστυχώς, και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση. Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις».

«Η πολιτική είναι δυναμική διαδικασία», ανέφερε ο ΔΗΣΥ ενώ παράλληλα τόνισε ότι, «ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη σημερινή διακυβέρνηση Αναστασιάδη καταφέραμε να βελτιώσουμε τη χώρα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι αυτή τη σταθερότητα και την προοπτική που θέλουμε να εξελίξουμε».

«Είναι για αυτό που καταθέτουμε προτάσεις. Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις. Και εκεί να συζητήσουμε πολιτικά», ανέφερε καταληκτικά ο ΔΗΣΥ.

Να υπενθυμίσουμε πως, νωρίτερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη αναφέρετε πως, «ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μέσα από τις χθεσινές του εξαγγελίες ζητά ουσιαστικά παράταση της παρούσας διακυβέρνησης για να εφαρμόσει πολιτικές που δεν εφαρμόστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια. Την ίδια ώρα ζητά την ψήφο των πολιτών για να επιλύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν επί της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού», ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Ο κύκλος της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού κλείνει, δημιουργώντας την ανάγκη για αληθινή αλλαγή».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top