Ηρθε για διακοπές και έχασε τη ζωή του - Τον βρήκαν να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου

Ηρθε για διακοπές και έχασε τη ζωή του - Τον βρήκαν να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου

Τη ζωή του έχασε 21χρονος τουρίστας στην Πάφο. Είχε έρθει για διακοπές στο νησί.

Το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 18:00 εντοπίστηκε απο άλλους τουρίστες να επιπλέει αναίσθητος στην πισίνα του ξενοδοχείου. 

Αμέσως ανασύρθηκε απο το νερό, έγιναν προσπάθειες επαναφοράς του ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και διασωληνώθηκε την μονάδα εντατικής θεραπείας. Δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 20:15  περίπου το βράδυ της Τρίτης, έφυγε απο τη ζωή.

Ο 21χρονος βρισκόταν στην Πάφο για διακοπές με την οικογένεια του. 

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή κατα την οποία θα διαφανούν τα αίτια θανάτου. Απο την άλλη η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE