Στην Εντατική για 24ώρες ο Υφυπουργός παρα τω Προέδρω - Δίπλα του ο Νίκος Αναστασιάδης

Στην Εντατική για 24ώρες ο Υφυπουργός παρα τω Προέδρω - Δίπλα του ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε χθες βράδυ τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω κ. Πέτρο Δημητρίου στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε σήμερα.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, οθεράπων ιατρός του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Δρ Μαρίνος Σωτηρίου, του ιδιωτικού νοσοκομείου American Heart Institute, δήλωσε ψες στους δημοσιογράφους ότι «ο κ. Δημητρίου παρουσιάστηκε σήμερα επειγόντως στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και παρουσίασε ασταθή στηθάγχη.

Μετά από διαγνωστικά τεστ διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η αρτηρία που τροφοδοτεί την καρδία, η δεξιά αρτηρία συγκεκριμένα, ξεκινούσε από το λάθος σημείο, είχε ανώμαλη έκφυση, και στην ουσία προκαλούσε τα συμπτώματα αυτά, όποτε χρειάστηκε να γίνει επειγόντως επέμβαση ανοικτής καρδίας για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ο κ. Δημητρίου βρίσκεται στην Εντατική, είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, θα μείνει για 24 ώρες στο νοσοκομείο, σύντομα θα μπορεί να επιστρέψει στην οικία του και μετά στα καθήκοντα του, και αναμένεται να έχει πλήρη ανάρρωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE