Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Βρήκε τους 5 αριθμούς - Δείτε το ποσό που κέρδισε

Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Βρήκε τους 5 αριθμούς - Δείτε το ποσό που κέρδισε

Τουλάχιστον €2.600.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη 7/7/2022 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή.

Παρόλο το τζακ-ποτ, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερις (4) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €12.318,19 έκαστη. Ανάμεσα στους τυχερούς, και Κύπριος/α που έπαιξε ένα τυχερό δελτίο, με μία επιτυχία και θα πάρει το ποσό των €12.318,19.

Το δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο ΣΤΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ, ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 16B, στο ΤΣΕΡΙ.

Οι μαγικοί αριθμοί ήταν 12, 13, 16, 30, 36 και τζόκερ ο αριθμός 1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.