Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Βρήκε τους 5 αριθμούς - Δείτε το ποσό που κέρδισε

Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Βρήκε τους 5 αριθμούς - Δείτε το ποσό που κέρδισε

Τουλάχιστον €2.600.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη 7/7/2022 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή.

Παρόλο το τζακ-ποτ, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερις (4) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €12.318,19 έκαστη. Ανάμεσα στους τυχερούς, και Κύπριος/α που έπαιξε ένα τυχερό δελτίο, με μία επιτυχία και θα πάρει το ποσό των €12.318,19.

Το δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο ΣΤΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ, ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 16B, στο ΤΣΕΡΙ.

Οι μαγικοί αριθμοί ήταν 12, 13, 16, 30, 36 και τζόκερ ο αριθμός 1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE