Επιστρέφει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους - Αναμένεται σήμερα η έγκριση του Υπουργικού

Επιστρέφει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους - Αναμένεται σήμερα η έγκριση του Υπουργικού

Δεδομένη είναι η χρήση και πάλι της μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, με μικρές εξαιρέσεις όπως και στο παρελθόν.

Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ξεκίνησε σήμερα στις 9:30 το πρωί, ο Υπουργός Υγείας καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση για επιστροφή της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνoϊού το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 3 νέους θανάτους, ενώ εντοπίστηκαν 10.139 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας το ποσοστό θετικότητας στο 11,35%.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η υποχρεωτική χρήση μάσκας θα τεθεί σε εφαρμογή από αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Αναμένεται ότι το Υπουργικό θα δώσει την έγκρισή του και αμέσως μετά θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες από το Υπουργείο Υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE