Σε σοβαρή κατάσταση αγοράκι – Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία η οικογένεια για μεταφορά του στο Μακάρειο

Σε σοβαρή κατάσταση αγοράκι – Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία η οικογένεια για μεταφορά του στο Μακάρειο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, σε ανταπόκριση σοβαρού περιστατικού για βοήθεια μεταφοράς μικρού παιδιού, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Η κλήση για βοήθεια έγινε μετά τις 9 το πρωί σήμερα (7/7), όταν οικογένεια με το μικρό παιδί της, μετέβαινε με το ιδιωτικό της όχημα, μέσω του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης του μικρού παιδιού, ζητήθηκε από την οικογένεια η βοήθεια της Αστυνομίας για συνοδεία στο Νοσοκομείο.

Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν το αυτοκίνητο της οικογένειας στην έξοδο Αλάμπρας και το συνόδευσαν, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να φθάσει όσο το γρηγορότερο και με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Στην είσοδο της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο της οικογένειας, περίμεναν και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι φρόντισαν να έχει το αυτοκίνητο απρόσκοπτη και αδιάκοπη πορεία προς το Νοσοκομείο, κερδίζοντας έτσι χρήσιμο και πολύτιμο χρόνο.

Το παιδάκι έφθασε με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από το ιατρικό προσωπικό για να τύχει νοσηλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.