ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε σοβαρή κατάσταση αγοράκι – Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία η οικογένεια για μεταφορά του στο Μακάρειο

Σε σοβαρή κατάσταση αγοράκι – Ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία η οικογένεια για μεταφορά του στο Μακάρειο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, σε ανταπόκριση σοβαρού περιστατικού για βοήθεια μεταφοράς μικρού παιδιού, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Η κλήση για βοήθεια έγινε μετά τις 9 το πρωί σήμερα (7/7), όταν οικογένεια με το μικρό παιδί της, μετέβαινε με το ιδιωτικό της όχημα, μέσω του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης του μικρού παιδιού, ζητήθηκε από την οικογένεια η βοήθεια της Αστυνομίας για συνοδεία στο Νοσοκομείο.

Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν το αυτοκίνητο της οικογένειας στην έξοδο Αλάμπρας και το συνόδευσαν, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να φθάσει όσο το γρηγορότερο και με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Στην είσοδο της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο της οικογένειας, περίμεναν και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι φρόντισαν να έχει το αυτοκίνητο απρόσκοπτη και αδιάκοπη πορεία προς το Νοσοκομείο, κερδίζοντας έτσι χρήσιμο και πολύτιμο χρόνο.

Το παιδάκι έφθασε με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από το ιατρικό προσωπικό για να τύχει νοσηλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top