Ήχησε συναγερμός από τις νοσηλείες για κορωνοϊό - Απόφαση για αύξηση των κλινών στα νοσοκομεία

Ήχησε συναγερμός από τις νοσηλείες για κορωνοϊό - Απόφαση για αύξηση των κλινών στα νοσοκομεία

Αύξηση των νοσηλειών για κορωνοϊό παρατηρείται στα νοσοκομεία και ο Οργανισμός Καρατικών Υπηρεσιών Υγείας σε σύσκεψη με τους επικεφαλής των νοσηλευτηρίων αποφάσισε χθες βράδυ να αυξήσει τις κλίνες για Covid στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Λεμεσού και Αμμοχώστου καθώς και να ανοίξει την κλινική Covid στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ , Χαράλαμπος Χαριλάου εξήγησε ότι οι νοσηλευόμενοι είναι αυτή τη στιγμή εκατόν-δύο και ως εκ τούτου πρέπει να λειτουργούν 150 κλίνες.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του αριθμού των κλινών στα νοσοκομεία, πρόσθεσε, αποφασίστηκε να κλείσει η κλινική για τον κορονοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και να μεταφερθούν κάποιοι νοσηλευτές στο νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ο κ.Χαριλάου είπε επίσης ότι παρατηρείται, αυτή την περίοδο και μεγάλη επισκεψιμότητα στα ιατρεία βραχείας νοσηλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE