Μιλάτε στο FB με την πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο; Την πατήσατε! Με αθκιασερό χάκερ τα λέτε…

Μιλάτε στο FB με την πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο; Την πατήσατε! Με αθκιασερό χάκερ τα λέτε…

Νομίζεις ότι συνομιλεί μαζί σου στο Facebook μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Μπρούσκο»; Κάνεις λάθος, αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια, εδώ και τέσσερις μήνες έχει πέσει θύμα χάκερ!

«Θέλω να σας ενημερώσω οτι εδώ και τέσσερις μήνες, ίσως και παραπάνω, ο λογαριασμός μου στο FΒ έχει παραβιαστεί. Κάποιος/α που προφανώς δεν είχε κάτι άλλο να ασχοληθεί, θεώρησε ενδιαφέρον να έχουμε μαζί αυτό το προφίλ και εν αγνοία μου να συνομιλεί και να απαντά στους διαδικτυακούς μου φίλους σαν να είμαι εγώ», έγραψε η Αναστασία Δρακά στη σελίδα της.

Η χορογράφος - ηθοποιός, που αντιλήφθηκε τυχαία (λίγο καθυστερημένα βέβαια) την παραβίαση και σκοπεύει να πάρει τα μέτρα της, συνέχισε: «μηνύματα ή συζητήσεις που ενδεχομένως να έχετε κάνει σε αυτό το προφίλ δεν έχουν καμία σχέση με εμένα! Ζητώ συγγνώμη προσωπικά και θα επιληφθώ του θέματος. Ευχαριστώ».

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE