X Factor: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού

X Factor: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού

Για τελευταία φορά ήρθε το X Factor live show με παρουσιαστή την Ανδρέα Γεωργίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού το βράδυ της Κυριακής. Και αυτό καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή.

Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές στο ξεκίνημα της βραδιάς ο Ανδρέας Γεωργίου, εκείνος ή εκείνη που θα βρισκόταν στην πρώτη θέση θα κέρδιζε 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Πλάι στους πέντε φιναλίστ δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται οι μέντορες τους για αυτή την τελευταία νύχτα στο X Factor. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο. Όλοι άλλωστε είχαν τουλάχιστον έναν παίκτη να διαγωνίζεται στον μεγάλο τελικό.

Για την κορυφή του λαμπερού μουσικού τάλεντ σόου του MEGA, του X Factor, βρέθηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλο ςαπό την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, όμως, το όνομα ενός μόνο έμελλε να ανακοινώσει ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου. Και αυτό ήταν… Κατερίνα Λαζαρίδου!

 Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας 50.000 ευρώ, βρέθηκε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης ενώ στην τρίτη θέση η Έλενα Παναγιωτίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE