ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ήρωες οι επιχειρηματίες» - «Ζαλίζουν» ακρίβεια και πανδημία - Ποιο το πρόβλημα με την επιστροφή της μάσκας

«Ήρωες οι επιχειρηματίες» - «Ζαλίζουν» ακρίβεια και πανδημία - Ποιο το πρόβλημα με την επιστροφή της μάσκας

Πονοκέφαλο προκαλούν ακρίβεια και πανδημία στην βιομηχανία των κέντρων αναψυχής, η οποία τρεμοπαίζει μετά τα δύο τελευταία δύσκολα χρόνια.

Ο  Γ.Γ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης μιλώντας στο ThemaOnline, σχολίασε τόσο την επιστροφή της μάσκας όσο και τον Γολγοθά της ακρίβειας.

«Ζούμε τις συνέπειες της πανδημίας, της ακρίβειας και των επιπτώσεων του πολέμου που έφεραν αύξηση των πρώτων υλών και της ενέργειας. Οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε δεινή θέση και κινδυνεύει η επιβίωση τους στο άμεσο μέλλον», είπε συγκεκριμένα.

«Το άκουσα από τα ίδια τα χείλη των επιχειρηματιών, κάποιοι θα αναστείλουν τη λειτουργεία τους και θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Αρκετοί επιβάλλουν ελάχιστες αυξήσεις, τις απορροφούν, τους θεωρώ ήρωες», πρόσθεσε.

Όσο αφορά τον κόσμο και αν είναι σε θέση να βγαίνει έξω, ο κύριος Λεβέντης τόνισε πως μάζεψαν κάποια χρήματα τα προηγούμενα 2 χρόνια και τώρα υπάρχει ένα κομπόδεμα το οποίο θα ξοδευτεί φέτος.

«Μιλώντας με προμηθευτές, δεν μπορεί κανένας να σου διασφαλίσει πέραν του ενός μηνός κάποιες τιμές, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο ανά μήνα να αλλάζουν ξανά προς τα πάνω οι τιμές των πρώτων υλών», σημείωσε ο Γ.Γ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής.

«Προσπαθούν να συγκρατούν τις τιμές, να γίνουν πιο ήρωες από τους ήρωες», συμπλήρωσε.

Επιστροφή της μάσκας

«Ξεκάθαρα με την επιστροφή της μάσκας επηρεάζεται περισσότερο το προσωπικό. Εκεί όμως που εντοπίζεται πρόβλημα…αυτό αφορά τους τουρίστες. Κάποιοι δεν γνωρίζουν για αυτό το νέο μέτρο που αφορά τη μάσκα. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε εν μέσω τουριστικής περιόδου και ούτε μπορεί να ζητηθεί διάκριση ή να εξαιρεθεί οποιοσδήποτε», επισήμανε ο κύριος Λεβέντης.

Καταλήγοντας, ερωτηθείς πως θα αντιδράσουν οι επιχειρήσεις στο ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων κατά του κορωνοιού μετά την αυριανή σύσκεψη των επιδημιολόγων με τον Υπουργό Υγείας, ο κύριος Λεβέντης είπε ότι: «Θέλουμε να περνά από το μυαλό μας σαν εφιαλτική ανάμνηση η επιβολή πρόσθετων μέτρων»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top