Στον «φάκελο» του Κονναφή ο Πουέρτο…

Στον «φάκελο» του Κονναφή ο Πουέρτο…

Ο 29χρονος Ισπανός σέντερ μπακ, Ίσραελ Πουέρτο Πινέδα, είναι ένας από τους παίχτες που εξετάζει ο Πέτρος Κονναφής, για εμβολιασμό της ομάδας στο κέντρο της άμυνας.

Στην Πολωνία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 με την Γιαγκελόνια. Είχε 19 συμμετοχές με την εν λόγω ομάδα στο πρωτάθλημα Εkstraklasa την περασμένη σεζόν. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.