ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στη Λακατάμεια - «Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, δεν τους ελέγχει κανένας»

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στη Λακατάμεια - «Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, δεν τους ελέγχει κανένας»

Τη δυσφορία τους για την κατάσταση που επικρατεί με τους μετανάστες που προσέρχονται στα γραφεία του ΥΚΕ καθημερινά, εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής στη Λακατάμεια.

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα του Sigma και τη δημοσιογράφο Γαβριέλλα Ζάρτηλα, λέγοντας πως «είναι μια απερίγραπτη κατάσταση μέρα νύχτα. Τη νύχτα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, έχει κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του και νοικιάζει αλλού γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είναι τρομερή οχλαγωγία, ακαθαρσία, τους βρίσκουμε μέσα στην αυλή μας να κάθονται στα τραπέζια μας.

Δεν τους ελέγχει κανένας και το άσχημο είναι ότι εάν σκοπεύει οποιαδήποτε υπηρεσία να τους κάνει διαρρύθμιση του κτιρίου, να τους αφήσει εδώ, θα είναι έγκλημα για τους κατοίκους. Έχουμε μωρά, τα οποία επηρεάζονται πάρα πολύ που βλέπουν αυτή την κατάσταση μέρα νύχτα. Την ευθύνη την έχει το κράτος φυσικά».

Όπως δήλωσε η κα Ανθούση, «οι εικόνες που παρακολουθούμε στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών Λακατάμειας είναι ανεπίτρεπτες. Για να διορθωθεί η κατάσταση, λαμβάνονται διάφορα διορθωτικά μέτρα σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τις άλλες συναρμόδιες Υπηρεσίες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top