Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού - Θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης όλη τη νύχτα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού -  Θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης όλη τη νύχτα

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά παρά τις Κοινότητες Πάχνα και Κιβίδων Επαρχίας Λεμεσού.

(18:10) Νεότερη ενημέρωση: Η πυρκαγιά είναι διαχείρισημη. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 7 εκταρίων. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με οριοθέτηση της πυρκαγιάς και αντιμετώπιση αναζωπυρώσεων λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ'όλη τη διάρκεια της νύκτας. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(15:00): Δυνάμεις στην πυρκαγιά: ΑπόΠυροσβεστική Υπηρεσία 5 Οχήματα, Τμ. Δασών 2 οχήματα, Βρετανικές Βάσεις 2 Οχήματα, Ταμείο θήρας 1 όχημα, Επαρχιακή διοικήση 1 προωθητής γαιών και 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

(16:20): Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με ακόμα 2 πυροσβεστικά οχήματα από Πάφο και Λάρνακα. Επιπρόσθετα ενεργοποιήθηκε και ελικόπτερο των Βρετανικών βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE