ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σαρώνει την Πάφο η ποδηλατική Αστυνομία - Πάνω από 120 εξώδικα

Σαρώνει την Πάφο η ποδηλατική Αστυνομία - Πάνω από 120 εξώδικα

Σε 122 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες προέβηκαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της επαρχίας Πάφου κατά τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, εκτός από τις 122 εξώδικες καταγγελίες, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της ΑΔΕ Πάφου, προσέφεραν βοήθεια στο κοινό σε 22 περιπτώσεις, σε 14 περιπτώσεις βοήθησαν άλλα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, και σε 23 περιπτώσεις αστυνόμευσαν διάφορες εκδηλώσεις. Ακόμη προχώρησαν σε 26 ανακοπές υπόπτων και σε ελέγχων τους.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες και ντόπιους, αστυνόμευσαν την ευρύτερη περιοχή Χλώρακας για πρόληψη εγκληματικότητας καθώς και την περιοχή Γεροσκήπου για τον ίδιο σκοπό, ενώ παρείχαν τις υπηρεσίες τους για την αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επιπρόσθετα βοήθησαν την αστυνομική διεύθυνση Πάφου σε μεταφορές κρατουμένων και προέβησαν σε ελέγχους παραλιών ότι τηρούνται τα μέτρα με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, συνεργαζόμενοι με τους επί τόπου ναυαγοσώστες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top