Ακτιβιστής διακόπτει ομιλία της Μέρκελ με «Όχι» - Τι του απάντησε (pic&vid)

Ακτιβιστής διακόπτει ομιλία της Μέρκελ με «Όχι» - Τι του απάντησε (pic&vid)

Μια ομάδα Ελλήνων διέκοψε το πρωί του Σαββάτου ομιλία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, αναρτώντας μικρά αυτοσχέδια πλακάτ και φωνάζοντας «ναι» στα ελληνικά.

Η κα Μέρκελ εκείνη την ώρα μιλούσε σε συγκέντρωση του κόμματός της, των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU), ενώ οι περίπου 10 Έλληνες την διέκοψαν ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.


Έπειτα από μερικά λεπτά, άνθρωποι της ασφάλειας απομάκρυναν τους διαδηλωτές, με τη Γερμανίδα καγκελάριο να απαντά, μιλώντας γερμανικά αλλά αναφερόμενη υπέρ του «Ναι» στα ελληνικά:

«Προκειμένου να εξισορροπηθεί το πράγμα και πάλι, λέμε «Ναι» που στα ελληνικά σημαίνει ‘Ναι’». Τότε, το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Δείτε το video:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE