Τραγικό περιστατικό στη Λεμεσό τα ξημερώματα: Την εντόπισαν όταν έσβησε η φωτιά – Ήταν όμως νεκρή

Τραγικό περιστατικό στη Λεμεσό τα ξημερώματα: Την εντόπισαν όταν έσβησε η φωτιά – Ήταν όμως νεκρή

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο της Αστυνομίας, στη 1.30π.μ., σήμερα ξέσπασε φωτιά σε οικία, στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 70χρονου. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά. Κατά τη διάρκεια εξετάσεων που ακολούθησαν, εντοπίστηκε αναίσθητη, εντός της οικίας, η Αννίκα Μιχαηλίδου, 90 ετών, η οποία διέμενε στην εν λόγο οικία.

Η 90χρονη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην οικία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν.

Τα αίτια θανάτου της 90χρονης, θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροψία επί της σορού της, που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνούν την υπόθεση. 

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE