Πήγε στο ταχυδρομείο για να παραλάβει ναρκωτικά και τον... τσάκωσε η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε 21χρονο

Πήγε στο ταχυδρομείο για να παραλάβει ναρκωτικά και τον... τσάκωσε η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε 21χρονο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 21 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια.

Ο 21χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, όταν μετέβη σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, όπου παρέλαβε ένα πακέτο το οποίο περιείχε 160 περίπου γραμμάρια κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE