ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαίνει σε κλήρωση το Σχέδιο Επιχορήγησης για μοτοσικλέτες - Η ενημέρωση του Υπ. Μεταφορών

Μπαίνει σε κλήρωση το Σχέδιο Επιχορήγησης για μοτοσικλέτες - Η ενημέρωση του Υπ. Μεταφορών

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει τη διεξαγωγή ηλεκτρονικής κλήρωσης για το Σχέδιο Επιχορήγησης για Αγορά Προστατευτικού Εξοπλισμού για Μοτοσικλετιστές, λόγω μεγαλύτερου του προκαθορισμένου αριθμού αιτήσεων που έχουν υποβληθεί.

Aπό τις 2629 αιτήσεις που λήφθηκαν, θα πάρουν απευθείας έγκριση οι 153 αιτήσεις, οι οποίες κατηγοριοποιήθηκαν στις μοτοσικλέτες χαμηλής ισχύος (με αριθμό αίτησης που αρχίζει από «Χ.»), δηλαδή αδειούχοι τύπου Α1 για μοτοσικλέτες μεγίστου κυλινδρισμού 125 κυβικών εκατοστών, μέγιστης ισχύος 11 kW.

Συνεπώς, θα κληρωθούν 2476 αιτήσεις για μοτοσικλέτες υψηλής ισχύος για 547 διαθέσιμες χορηγίες (βάσει του διαθέσιμου προϋπολογισμού), που αφορούν ενδιαφερόμενους με αριθμό αίτησης που αρχίζει με «Υ.», δηλαδή αδειούχους τύπου Α και Α2 για μοτοσικλέτες ισχύος μεγαλύτερης των 11 kW.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, ώρα 13:00, και θα μεταδίδεται ζωντανά από τον επίσημο λογαριασμό του Υπουργείου στο Facebook.

Οι αιτητές που θα κληρωθούν, θα ενημερωθούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email) που έχουν καταχωρήσει κατά την υποβολή της αίτησής τους. Τόσο οι προεγκριθείσες όσο και οι κληρωθείσες αιτήσεις θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα www.motosafety.gov.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top